Zoeken
Clive Cussler - Reis van de farao's

Reis van de farao's

Clive Cussler

Kurt Austin en het NUMA-team zetten alles op het spel om te voorkomen dat een moordende wapenhandelaar een onschatbare eeuwenoude schat steelt.
Over

In 1074 v.C. verdwijnen schatten uit de graven van Egyptische farao's. In 1927 raakt een roekeloze Amerikaanse piloot vermist tijdens een transcontinentale vlucht. En nu zinkt een vissersboot samen met zijn mysterieuze lading voor de kust van Schotland. Kurt Austin en zijn NUMA-team onderzoeken hoe deze drie mysterieuze gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn. Het team werkt daarvoor samen met de Britse MI5. Hun gemeenschappelijke vijand is de Bloodstone Group, een conglomeraat van wapenhandelaren en dieven die aan beide zijden van de Atlantische Oceaan oude relikwieën proberen te stelen. Kurt en zijn team raken al snel verwikkeld in een verhitte schattenjacht terwijl ze zich haasten om de verloren Egyptische rijkdommen te vinden voordat ze in verkeerde handen vallen.

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: Reis van de farao's - Clive Cussler
ISBN: 9789044366525
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 15-02-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Reis van de farao's - Clive Cussler
ISBN: 9789044366532
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 15-02-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Audio download: Reis van de farao's - Clive Cussler
ISBN: 9789044366549
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 15-02-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 300 minuten

Bestel

Serie: Kurt Austin-avonturen (NUMA-files) Vertaler: Pieter Cramer Voorlezer: TBA NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische avonturenroman THEMA: Egypte BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Historical BISAC: FICTION / Action & Adventure
Boeken
Ian Rankin - Door het lint
Ian Rankin
Ian Rankin - Ontmaskering
Ian Rankin
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws