Zoeken
Sophie Kinsella - Wat spook jij uit?

Wat spook jij uit?

Sophie Kinsella

Over

Ben jij bang voor geesten?

Van de bestsellerauteur van Shopaholic!

Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara¿s oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden ¿ in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: Wat spook jij uit? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044354294
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Wat spook jij uit? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044326048
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2009
Prijs: € 5,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Gezondheid, relaties en persoonlijke ontwikkeling THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Romantiek THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Horror en bovennatuurlijke fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Ghost BISAC: FICTION / Romance / Romantic Comedy
Boeken
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
Stacey Halls - De vondeling
Stacey Halls
Liese O'Hallaron Schwarz - Wat er te redden viel
Liese O'Hallaron Schwarz
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws