Zoeken
Sophie Kinsella - Wat spook jij uit?

Wat spook jij uit?

Sophie Kinsella

Over

Ben jij bang voor geesten?

Van de bestsellerauteur van Shopaholic!

Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara¿s oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden ¿ in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Edities & Details
Paperback: Wat spook jij uit? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044354294
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2018
Prijs: € 29,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Wat spook jij uit? - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044326048
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2009
Prijs: € 4,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Gezondheid, relaties en persoonlijke ontwikkeling THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Romantiek THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Horror en bovennatuurlijke fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Ghost BISAC: FICTION / Romance / Romantic Comedy
Boeken
Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws