Zoeken
Paula McLain - Rondom de zon

Rondom de zon

Paula McLain

Over

In 1904 reist de kleine Beryl naar Kenia. In de steek gelaten door haar moeder, wordt ze opgevoed door haar vader en leden van de Kipsigis-stam die in de buurt wonen. Haar ongewone stijl om paarden te trainen trekt de aandacht van Europese expats. Safari-jager Denys verovert haar hart, hoewel hij ook een relatie heeft met de fascinerende Karen Blixen. De liefde van Denys stimuleert Beryl om haar tweede droom - de eerste vrouwelijke bushpiloot van Kenia worden - te realiseren.

Fragment

Auteur: Paula McLain
Auteur

Paula McLain publiceerde twee dichtbundels, een roman en een biografie over haar jeugd in diverse adoptiegezinnen. Ze is de bestsellerauteur van Een eerste liefde in Parijs. Paula McLain woont met haar gezin in Cleveland.

Edities & Details
Digitale download: Rondom de zon - Paula McLain
ISBN: 9789044350210
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 07-06-2016
Prijs: € 7,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Vertaler: Bill Oostendorp Vertaler: Joost van der Meer NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Historische fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical
Boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws