Zoeken
Michael Berg - Hôtel du Lac

Hôtel du Lac

Michael Berg

Over

Amsterdam, de jaren zeventig. Eerstejaars Maarten Walda sluit vriendschap met de gewiekste Hugo - rechtenstudent, kraker en handelaar - en de flamboyante Stefan, die ook rechten studeert maar liever een beroemde zanger wil worden. Een tijd lang bewonen ze een pand op Bickerseiland. Dan scheiden hun wegen. Wanneer jaren later Maartens vrouw bij een ongeluk om het leven komt, staan Hugo en Stefan klaar om hun vriend te helpen.

Voor zijn vijftigste verjaardag huurt Maarten in Frankrijk een vakantiehuis met zwembad. Hij nodigt zijn oude vrienden en hun vrouwen uit. Maarten, die net terug is uit Afrika, heeft een verrassing in petto. Hij komt met een nieuwe vriendin op de proppen: jong en oogverblindend mooi...

Auteur: Michael Berg
Auteur

Michael Berg zette zichzelf bij het grote publiek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won. Met Het meisje op de weg en Broertje bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort; beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop. De vermissing is een bijzondere titel. Het is zijn tiende thriller, en dus een jubileumthriller, en daarnaast is het een weerzien met het hoofdpersonage uit Nacht in Parijs: journaliste Chantal Zwart.

Edities & Details
ISBN: 9789044348361
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-03-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Hôtel du Lac - Michael Berg
ISBN: 9789044331622
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 380 pagina's

Bestel

NUR: 350 - Fictie overig NUR: 305 - Literaire thriller NUR: 332 - Thrillers THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Brian Freeman - Brandmerk
Brian Freeman
Chris Bohjalian - Het Duitse meisje
Chris Bohjalian
Tineke Beishuizen - Oud zeer
Tineke Beishuizen
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws