Zoeken
Camilla Läckberg - IJsprinses

IJsprinses

Camilla Läckberg

Het bloedstollende eerste deel van de succesvolle Fjällbacka-serie!
Over

Ijsprinses speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap een aantal moorden schuilgaan. Läckberg schildert een portret van een gesloten samenleving waarin iedereen alles van elkaar weet en waar uiterlijke schijn van groot belang is. En dat kan onder bepaalde omstandigheden fataal zijn... Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het op zelfmoord. Maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden gevonden gaan Patrik Hedström en Erica Falck op onderzoek uit.

Quotes
Hebban
''IJsprinses mag zich zonder twijfel meten met de beste speurdersromans. Läckberg schrijft ingenieus, wat kortweg inhoudt dat ze alle clichés vermijdt en een onbetwistbaar antwoord heeft op elk complex vraagstuk.''
Jean-Paul
Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 28 miljoen verkochte boeken. Haar Fjällbacka-serie, met Patrik Hedström en Erica Falck, krijgt uitstekende kritieken en heeft een groot en internationaal lezerspubliek. Van haar nieuwste titels, Gouden kooi en Zilveren vleugels, werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Edities & Details
Paperback: IJsprinses - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361186
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 17-03-2021
Prijs: € 21,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: IJsprinses - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361193
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-02-2021
Prijs: € 4,99
Omvang: 360 pagina's

Bestel

Audio download: IJsprinses - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361209
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-02-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 760 minuten

Bestel

Voorlezer: Birgit Schuurman NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Michael Berg - De vermissing
Michael Berg
Hans Faber - De minister
Hans Faber
Sophie Hannah - Geen spat veranderd
Sophie Hannah
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws