Zoeken
Yrsa Sigurdardottir - Ik vergeet je niet

Ik vergeet je niet

Yrsa Sigurdardottir

Over

In een geïsoleerd dorpje op de IJslandse Westfjorden beginnen drie vrienden aan de renovatie van hun vakantiehuis. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn iets of iemand wil dat ze het fjord verlaten en jaagt hen op met zijn mysterieuze aanwezigheid. Aan de andere kant van het fjord onderzoekt de jonge dokter Freyr samen met agente Dagný de zelfmoord van een vrouw.
Tot hun schrik bleek de vrouw geobsedeerd te zijn door de verdwijning van Freyrs zoon, een aantal jaar eerder. Als deze twee verhalen in elkaar grijpen wordt een angstaanjagende waarheid aan het licht gebracht.

Auteur: Yrsa Sigurdardottir
Auteur

Yrsa Sigurðardóttir is waterbouwkundig ingenieur in Reykjavik. Haar eerdere thrillers met Thora Gudmundsdottir in de hoofdrol, Neem mijn ziel en Smeulend vuur, werden genomineerd voor de Glazen Sleutel en de Bloeddruppel (de IJslandse Gouden Strop). Haar thriller Ik vergeet je niet wordt verfilmd door de IJslandse producent Sigurjon Sighvatsson (winnaar Palm d'Or voor Wild at Heart met Nicholas Cage. Zijn laatste film was The Killer Elite met Robert DeNiro). Yrsa is getrouwd en heeft twee kinderen.

Edities & Details
Digitale download: Ik vergeet je niet - Yrsa Sigurdardottir
ISBN: 9789044338881
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-03-2013
Prijs: € 4,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Ghost BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Kristina Ohlsson - Verzwegen
Kristina Ohlsson
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws