Zoeken
Clive Cussler - Poorten van Hades

Poorten van Hades

Clive Cussler

Over

Tijdens de eerste reis van het luxe cruiseschip Emerald Dolphin breekt er plotseling brand uit. Spoedig daarna zinkt het schip. Wat is de oorzaak van deze verschrikkelijke ramp? Waarom is het alarm niet afgegaan? Wat is het verband tussen de schipbreuk en het gegeven dat het schip was voorzien van hypermoderne, nieuwe motoren?
Dirk Pitt, leider van NUMA (National Underwater & Marine Agency) haast zich naar de plaats des onheils om de passagiers te redden. Maar hij heeft geen idee van de bizarre gebeurtenissen die hem te wachten staan. Pitt wordt geconfronteerd met een reeks buitengewone monsters, zowel menselijke als mechanische, moderne monsters.

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Digitale download: Poorten van Hades - Clive Cussler
ISBN: 9789044337020
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 14-08-2012
Prijs: € 5,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Serie: Dirk Pitt-avonturen NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Lesley Kara - Het gerucht
Lesley Kara
Hans Faber - De Rus
Hans Faber
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws