Zoeken
Jodi Picoult - De andere zoon

De andere zoon

Jodi Picoult

Hoe ver gaat de liefde van een moeder?
Over

Jacob Hunt is een tiener met het syndroom van Asperger die geobsedeerd is door forensisch onderzoek. Dankzij zijn politiescanner verschijnt hij steevast op de plaats van het misdrijf en zegt dan tegen de agenten wat ze moeten doen en meestal heeft hij gelijk. Wanneer het stadje wordt opgeschrikt door een afschuwelijke moord, wil de politie Jacob enkele vragen stellen. De symptomen van Asperger wegkijken, zenuwtrekjes en een vlakke stem wijzen voor de politie op Jacobs schuld. Voor zijn moeder Emma is het de zoveelste bevestiging van het onbegrip waar haar gezin al zo vaak mee is geconfronteerd. Voor zijn broer Theo is het alweer een teken dat er niets normaal is vanwege Jacob. Maar is Jacob schuldig aan moord?

Fragment

Auteur: Jodi Picoult
Auteur

Jodi Picoult is de auteur van De verhalenvertelster, Voor de wolven, De tiende cirkel en nog vele andere romans, die altijd de top van de New York Times-bestsellerlijst bereiken. Er zijn wereldwijd meer dan 26 miljoen exemplaren van haar boeken in omloop in 37 taalgebieden. Jodi woont met haar gezin in New Hampshire, Verenigde Staten.

Edities & Details
Audio download: De andere zoon - Jodi Picoult
ISBN: 9789044361636
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-01-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 1229 minuten

Bestel

Digitale download: De andere zoon - Jodi Picoult
ISBN: 9789044332179
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Voorlezer: Chava voor in ’t Holt NUR: 305 - Literaire thriller NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Psychological
Boeken
Mary Paulson-Ellis - De erfenis van Solomon Farthing
Mary Paulson-Ellis
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws