Zoeken
Jodi Picoult - De bekering

De bekering

Jodi Picoult

Zou jij je wraakgevoelens opzijzetten om je dochter te redden?
Over

Het ene moment ziet de toekomst van June Nealon en haar gezin er rooskleurig uit, het volgende moment wordt ze geconfronteerd met de moord op haar man en een van haar kinderen. De dader, Shay Bourne, wordt ter dood veroordeeld. De wereld heeft hem niets gegeven, en hij heeft de wereld niets te bieden. Dan gebeurt er iets wat alles verandert voor hem. Nu krijgt hij nog een laatste kans op verzoening. Junes elfjarige dochter Claire heeft een nieuw hart nodig en dat wil Shay haar geven. Maar zal June zijn aanbod kunnen accepteren?

Fragment

Auteur: Jodi Picoult
Auteur

Jodi Picoult is de auteur van De verhalenvertelster, Voor de wolven, De tiende cirkel en nog vele andere romans, die altijd de top van de New York Times-bestsellerlijst bereiken. Er zijn wereldwijd meer dan 26 miljoen exemplaren van haar boeken in omloop in 37 taalgebieden. Jodi woont met haar gezin in New Hampshire, Verenigde Staten.

Edities & Details
Audio download: De bekering - Jodi Picoult
ISBN: 9789044361360
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-09-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 900 minuten

Bestel

Digitale download: De bekering - Jodi Picoult
ISBN: 9789044327236
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-06-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 381 pagina's

Bestel

Voorlezer: Simone Breukink NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / General
Boeken
Stefan Ahnhem - De laatste spijker
Stefan Ahnhem
Katrien Van Effelterre - Levend aas
Katrien Van Effelterre
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws