Zoeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen

Ongewenst en Verzwegen

Kristina Ohlsson

Deel 1 en 2 in de populaire Fredrika Bergman-serie
Over

Ongewenst
In Zweden wordt op een regenachtige zomerse dag een klein meisje uit een overvolle trein ontvoerd. Aanvankelijk lijkt het op een klassieke ruzie over de voogdij. Maar als het kind dood wordt gevonden met het woord 'ongewenst' op haar voorhoofd, verandert de zaak in de grootste nachtmerrie van het onderzoeksteam: de jacht op een briljante en meedogenloze moordenaar.

Verzwegen
Een tienermeisje wordt aangevallen op midzomeravond. Vijftien jaar later wordt een man gedood bij een vluchtmisdrijf. Dan worden ook een priester en zijn vrouw dood aangetroffen in hun appartement. Fredrika Bergman en haar collega's worden toegewezen aan deze schijnbaar niet-gerelateerde zaken. Al snel blijkt dat nog meer vreemde gebeurtenissen met elkaar in verband staan...

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Paperback: Ongewenst en Verzwegen - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366655
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2023
Prijs: € 15,00
Omvang: 720 pagina's

Bestel

Serie: Fredrika Bergman NUR: 332 - Thrillers THEMA: Zweden THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
Omnibussen van verschillende Scandinavische thrillers in aantocht

Omnibussen van verschillende Scandinavische thrillers in aantocht

Vanaf februari zullen verschillende omnibussen van onze favoriete Scandinavische thrillerauteurs verschijnen bij The House of Books. Lees meer »

Boeken
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby
John Brownlow - Zeventien
John Brownlow
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws