Zoeken
Sara Blædel - De stille weduwe

De stille weduwe

Sara Blædel

Nieuwe thriller in de succesvolle Louise Rick-serie van de Deense queen of crime
Over

De politie van Funen vraagt assistentie van Louise Rick en de pas opgerichte mobiele opsporingsunit bij het oplossen van de moord op een hoteleigenaresse. Tijdens het uitkammen van het hotel vindt Louises team iets wat ze op geen enkele manier kunnen plaatsen in de moordzaak waarmee ze geconfronteerd worden... Tegen haar zin moet Louise hulp vragen aan Eik Nordstrøm van de afdeling Opsporing. De twee hebben elkaar niet meer gezien sinds ze uit elkaar gingen op een strand in Thailand.

Ook Louises vriendin, journaliste Camilla Lind raakt betrokken bij het onderzoek als ze een artikel wil schrijven over een jongen die een half jaar eerder overleed. Tijdens haar research stuit ze op belangrijke informatie waar Louise en de politie niets vanaf weten. Ze moeten de handen ineenslaan om de zaak tot een goed einde te brengen.

Fragment

Auteur: Sara Blædel
Auteur

Sara Blædel is de Deense bestsellerauteur van o.a. de Louise Rick-serie. Er zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen van haar boeken verkocht. Ze werd in Denemarken al vier keer tot auteur van het jaar benoemd.

Edities & Details
Paperback: De stille weduwe - Sara Blædel
ISBN: 9789044365566
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: De stille weduwe - Sara Blædel
ISBN: 9789044365573
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2024
Prijs: € 5,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Audio download: De stille weduwe - Sara Blædel
ISBN: 9789044365580
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 685 minuten

Bestel

Serie: Louise Rick Vertaler: Maaike van Hassel Voorlezer: Hymke de Vries NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Denemarken BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws