Zoeken
Stefan Ahnhem - Achttien graden onder nul

Achttien graden onder nul

Stefan Ahnhem

Deel drie in de Fabian Risk-serie
Over

Een auto belandt na een wilde achtervolging in de haven van Helsingborg. De bestuurder was een van de meest welvarende IT-ondernemers van Zweden. Aanvankelijk lijkt het op een tragisch ongeval, maar bij nader onderzoek blijkt dat het lichaam van de bestuurder bevroren is geweest. Nog vreemder is het tijdstip van overlijden: twee maanden vóór het ongeval in de haven. Rechercheur Fabian Risk bijt zich vast in de zaak. Intussen onderzoekt zijn Deense collega Dunja Hougaard een gruwelijke mishandeling van een dakloze. Het duurt niet lang voordat de aanwijzingen haar naar Helsingborg leiden, waar Risk het bijzondere geval van de bevroren miljonair onderzoekt.

Auteur: Stefan Ahnhem
Auteur

Stefan Ahnhem is een van de succesvolste Scandinavische misdaadauteurs. Daarnaast is hij een scenarioschrijver met meer dan twee decennia ervaring. Sinds zijn thrillerdebuut in 2014 heeft hij een auteurschap opgebouwd waarin de spanning en sfeer van Nordic noir wordt gecombineerd met de filmische kwaliteiten van scenarioschrijven.

Edities & Details
Paperback: Achttien graden onder nul - Stefan Ahnhem
ISBN: 9789044368239
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-07-2024
Prijs: € 25,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Digitale download: Achttien graden onder nul - Stefan Ahnhem
ISBN: 9789044368246
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 04-07-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Serie: Fabian Risk NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Boeken
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws