Zoeken
Clive Cussler en Justin Scott - De dief

De dief

Clive Cussler en Justin Scott

Over

Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!

Begin 20e eeuw ergens op de Atlantische Oceaan. Privédetective Isaac Bell maakt samen met zijn vriendin de oversteek van Europa terug naar Amerika met oceaanstomer Mauretania. 's Nachts, tijdens het roken van een sigaret, ziet hij hoe een stel gangsters probeert twee Europese wetenschappers te kidnappen. Hij weet de ontvoering te voorkomen maar heeft de tweede aanval, waarbij een van de wetenschappers wordt gedood, niet voorzien. Aan Isaac Bell om erachter te komen bij welk onderzoek de wetenschappers betrokken zijn en wie er achter de aanslagen zit.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde series over Dirk Pitt, Kurt Austin en Isaac Bell. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Cussler woont in Arizona, VS.

'Isaac Bell bezit de onaantastbare status van James Bond en de bovenmenselijke drang naar rechtvaardigheid van Sherlock Holmes.' Hebban

Fragment

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: De dief - Clive Cussler en Justin Scott
ISBN: 9789044359497
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-01-2020
Prijs: € 28,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Paperback: De dief - Clive Cussler en Justin Scott
ISBN: 9789044350845
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 18-04-2016
Prijs: € 5,00
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: De dief - Clive Cussler en Justin Scott
ISBN: 9789044345537
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Serie: Isaac Bell-avonturen NUR: 332 - Thrillers THEMA: Avonturenroman THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
Clive Cussler - De Messentrekker
Clive Cussler
Magnus Jonsson - De aasgieren
Magnus Jonsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws