Zoeken
Chantal van Gastel - Zomer in New York

Zomer in New York

Chantal van Gastel

Over

Lucy is de laatste single op aarde! De zomer staat voor de deur en al haar vrienden hebben plannen waarin zij niet voorkomt. Geen wonder dat ze in een dip belandt nadat ze de bruiloft van haar vriendin tot in de puntjes heeft georganiseerd. Gelukkig is er champagne... én Facebook, waardoor ze midden in de nacht haar hart kan luchten bij haar oude vriend Kasper, die een flitsend leven leidt in New York. En het mooiste is dat hij haar uitnodigt om haar vakantie bij hem en zijn vriendin door te brengen. Er staat Lucy een zomer te wachten die ze niet snel zal vergeten. Ze wordt halsoverkop verliefd óp en ín the city that never sleeps. Maar of die liefde nu wederzijds is?

Auteur: Chantal van Gastel
Auteur

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

Edities & Details
Paperback: Zomer in New York - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044357004
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-08-2019
Prijs: € 16,99
Omvang: 64 pagina's

Bestel

Digitale download: Zomer in New York - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044342024
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-06-2013
Prijs: € 4,99
Omvang: 48 pagina's

Bestel

NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fiction companions BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Nicolas Barreau - De glimlach van Aurélie
Nicolas Barreau
Bozena van Mierlo - Dulinska - Mijn vader de soldaat
Bozena van Mierlo - Dulinska
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws