Zoeken
Blog
Boekje open: Hans Faber

Boekje open: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en schreef toen vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld. Die thematiek heeft hij doorgetrokken in zijn thrillerserie over Vince van Zandt, de bekende misdaadjournalist van De Stem. Met de eerste twee titels, De Rus en De minister, gooide hij hoge ogen bij thrillerfans en sleepte hij meerdere nominaties in de wacht. Momenteel schrijft hij aan boek 3, De zondaar, dat in juni verschijnt. Lees meer »

Fans van het eerste uur: 'Zoen me tot ik zwicht'

Fans van het eerste uur: 'Zoen me tot ik zwicht'

We hebben deze week weer een Fans van het eerste uur! We laten hierin enthousiaste lezers aan het woord. Deze week komt Marleen (https://favoritez.nl) aan het woord over de steamy roman Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang. Lees meer »

 15 this or that-vragen aan... Amy McCulloch

15 this or that-vragen aan... Amy McCulloch

Internationale bestsellerauteur Amy McCulloch is naast schrijver ook enthousiast bergbeklimmer. In september 2019 werd ze de jongste Canadese vrouw die de Manaslu in Nepal beklom, met ruim 8000 hoogtemeters de zeven na hoogste berg ter wereld. Dit bracht haar op het idee voor de setting van Ademloos, haar eerste thriller. Ze beantwoordt hier 15 prangende this or that-vragen. Lees meer »

THB voorstelrondje - Anouk

THB voorstelrondje - Anouk

Deze week weer een nieuw voorstelrondje. Vandaag is de nieuwe stagiaire aan de beurt: Anouk! Lees meer »

Brief van jouw valentijn

Brief van jouw valentijn

Deze Valentijnsdag heeft een van onze redacteuren een extra romantische boekentip voor jou! Lees meer »

Boekje open: Eveline de Vletter

Boekje open: Eveline de Vletter

Een nieuwe rubriek: Boekje open! Hierin laten we schrijvers aan het woord die op dit moment aan een boek werken. Daarin vertellen ze hoe ze dat doen, waar ze dat doen en waarom ze het doen. Eveline de Vletter trapt af.  Lees meer »

Fans van het eerste uur: 'De verloren verteller'

Fans van het eerste uur: 'De verloren verteller'

Deze week weer een Fans van het eerste uur! We laten hierin enthousiaste lezers aan het woord. Deze week beantwoordt Denise, de persklaarmaker van 'De verloren verteller', een paar vragen over deze prachtige roman. Lees meer »

THB voorstelrondje - Lien

THB voorstelrondje - Lien

Deze week weer een nieuw voorstelrondje. Vandaag willen we jullie voorstellen aan een van onze redactieleden: Lien! Lees meer »

« 1 ... 8 9 10 ... 13 »
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws