Zoeken
Reina Crispijn - Het Zal Je Maar Gebeuren

Het Zal Je Maar Gebeuren

Reina Crispijn

Over

De bewoners van De Oudekerkstraat reageren heel verschillend als op een regenachtige middag een meisje loten verkoopt voor De Straatloterij. Laurens heeft met haar te doen en koopt 10 loten. Zijn vrouw Kitty heeft hem ingeruild. Misschien heeft hij meer geluk in het spel dan de liefde.

Hansje heeft nauwelijks geld om haar nieuwe huis in te richten. Moet ze dan wel een lot te kopen? Atie houdt vanachter de vitrage angstvallig in de gaten wie van haar buren wel en wie geen loten koopt. Zelf doet ze niet mee aan die oplichterij. Gina probeert haar rechtenstudie af te ronden, maar wordt door een van de professoren wel heel vreemd behandeld. Ze koopt in een opwelling 15 loten.

Rebecca staat altijd voor anderen klaar maar kan niet voor zichzelf opkomen. Als Gina vertelt dat ze veel te veel geld heeft uitgegeven aan loten, neemt Rebecca - tegen haar principes in - er een paar van haar over. Zal de hoofdprijs van De Straatloterij op De Oudekerkstraat vallen of niet? En wat zal dat betekenen voor Rebecca, voor Gina en de anderen?

Margreet en Reina Crispijn beschrijven op meeslepende wijze hoe de onderlinge verhoudingen in de straat op scherp komen te staan; en hoe mensen klein maar ook groot kunnen zijn.

Auteur: Reina Crispijn
Auteur

Reina en Margreet Crispijn zijn afkomstig uit een groot gezin waar muziek, lezen en verhalen vertellen een 'must' was. In hun eigen gezinnen namen zij die traditie over. Reina schreef haar eerste boek door een weddenschap met haar vader. Ze bleef daarna schrijven. Margreet ging aan het werk toen haar kinderen erop aandrongen dat ze de verhaaltjes die ze voorlas moest opschrijven.

Ze blijven ook apart van elkaar aan het werk, maar, zeggen ze: 'Samen schrijven geeft wel iets extra's.' Het ligt voor de hand dat familierelaties in hun gezamenlijke romans een belangrijke rol spelen.

Edities & Details
Paperback: Het Zal Je Maar Gebeuren - Reina Crispijn
ISBN: 9789044348729
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-05-2015
Prijs: € 19,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Het Zal Je Maar Gebeuren - Reina Crispijn
ISBN: 9789044334661
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Fiction companions THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / General
Boeken
Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws