Zoeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie

Illusie

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina
Over

Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Het skelet blijkt afkomstig te zijn van een hooggeplaatste financier. Het team van politie-inspecteur Mina Dabiri wordt nog steeds gekweld door het traumatische incident van afgelopen zomer - dat eindigde in de dood van een collega - en roept de hulp in van mentalist Vincent Walder om te helpen met de zaak. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Fragment

Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Henrik Fexeus
Auteur

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Edities & Details
Audio download: Illusie - Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
ISBN: 9789044361971
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 03-05-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 300 minuten

Bestel

Paperback: Illusie - Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
ISBN: 9789044361957
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 09-04-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 544 pagina's

Bestel

Digitale download: Illusie - Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
ISBN: 9789044361964
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-04-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Vertaler: Tineke Jorissen-Wedzinga Vertaler: Marit Kramer Vertaler: Madeleine Kiers Voorlezer: Christel Schimmel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Stockholm BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
S.A. Cosby - Vlijmscherpe tranen
S.A. Cosby
Camilla Läckberg - Vuurtorenwachter
Camilla Läckberg
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws