Zoeken
Clive Cussler - De Messentrekker

De Messentrekker

Clive Cussler

Isaac Bell start een klopjacht naar een van de grootste monsters aller tijden
Over

1911. Isaac Bell van het Van Dorn Detective Agency wordt ingehuurd om een vrouw op te sporen die van huis is weggelopen om actrice te worden. Maar tot zijn grote schrik vindt hij haar vermoorde lichaam. Al snel ontdekt Bell dat de vrouw niet het enige slachtoffer was: jonge, blonde vrouwen worden vermoord in heel Amerika. En het patroon gaat verder dan de fysieke gelijkenis van de slachtoffers: verontrustende overeenkomsten tussen de moorden bezorgen zelfs Bell rillingen. Als zijn angsten kloppen, is hij op zoek naar het grootste monster van zijn tijd.

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: De Messentrekker - Clive Cussler
ISBN: 9789044366556
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 11-07-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: De Messentrekker - Clive Cussler
ISBN: 9789044366563
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 11-07-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Serie: Isaac Bell-avonturen Vertaler: Pieter Cramer NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Historische avonturenroman BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Historical BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen
Kristina Ohlsson - Verdronken
Kristina Ohlsson
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws