Zoeken
Clive Cussler - Schokgolf

Schokgolf

Clive Cussler

Over

Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding van Arthur Dorsett, die hoopt op die manier grote onderzeese diamantaders te ontginnen. Het numa-team komt erachter dat Dorsett een ultieme golf willen laten exploderen in de buurt van Hawaii, wat minstens een miljoen mensenlevens zal kosten. Het Dorsett-imperium moet ten val worden gebracht. Een nieuwe uitdaging voor Dirk Pitt en zijn team.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Cussler woont in Arizona.

'Cussler schets een aangrijpende, intense en haast tastbare werkelijkheid.'Library Journal

Fragment

Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: Schokgolf - Clive Cussler
ISBN: 9789044357103
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 23-08-2019
Prijs: € 34,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Digitale download: Schokgolf - Clive Cussler
ISBN: 9789044345445
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-08-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Paperback: Schokgolf - Clive Cussler
ISBN: 9789044344691
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-08-2014
Prijs: € 10,00
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Serie: Dirk Pitt-avonturen NUR: 332 - Thrillers THEMA: Avonturenroman THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Stefan Ahnhem - Het negende graf
Stefan Ahnhem
Kristina Ohlsson - IJsbreker
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws