Zoeken
Tom Cain - Dictator

Dictator

Tom Cain

Over

Een van de meest gehate dictators in Afrika, Henderson Gushungo, zaait armoede en hongersnood in zijn land. Hij gaat zich te buiten aan schandelijke zelfverrijking door de rijke natuurlijke bronnen van het land te plunderen. In deze pageturner met veel spectaculaire actiescènes gaat voormalig hitman Samuel Carver de strijd aan met het corrupte Afrikaanse regime. Zijn verleden bij de Engelse geheime dienst M16 komt hem daarbij uitstekend van pas.

Auteur: Tom Cain
Auteur

Tom Cain is het pseudoniem van een journalist met vijfentwintig jaar ervaring. Hij woonde en werkte in Moskou, Washington DC en Havana. Cain publiceerde een tiental boeken, schreef filmscenario's en werd vertaald in twintig talen. Eerder verschenen van hem De Accident Man en De overlever.

Edities & Details
Paperback: Dictator - Tom Cain
ISBN: 9789044358384
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-08-2019
Prijs: € 27,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Political
Boeken
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws