Zoeken
Simons & Van der Zijl - De val van Annika S.

De val van Annika S.

Simons & Van der Zijl

Over

De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn van haar collega's en schoonfamilie te ontkomen slaat ze op de vlucht en reist ze naar Bergen aan Zee, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Daar probeert ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen. En niet alleen het hare...

Auteur: Annejet van der Zijl
Auteur

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust, en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Auteur: Jo Simons
Auteur

Jo Simons is neerlandicus en een ervaren journalist en bladenmaker. Als partner van Van der Zijl heeft hij achter de schermen een groot aandeel in de totstandkoming van haar non-fictietitels, met name als het gaat om de intensieve research.

Edities & Details
Audio download: De val van Annika S. - Simons & Van der Zijl
ISBN: 9789044355215
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-10-2018
Prijs: € 12,99
Speelduur: 285 minuten

Bestel

Paperback: De val van Annika S. - Simons & Van der Zijl
ISBN: 9789048841882
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-03-2018
Prijs: € 19,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: De val van Annika S. - Simons & Van der Zijl
ISBN: 9789048841905
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-03-2018
Prijs: € 5,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Serie: Annika Voorlezer: Loretta Schrijver NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Romantische spanning THEMA: Politieke en juridische thrillers THEMA: Psychologische thriller THEMA: Romantiek THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Romance / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / Political BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Nieuws
De val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming

De val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming

De roman De val van Annika S. van Annejet van der Zijl wordt verfilmd. Eind juni 2021 werd het contract hiervoor officieel ondertekend met Monique Busman van Tomtit Film! Lees meer »

Boeken
Roxanne Veletzos - Natalia
Roxanne Veletzos
Suus Ruis - Tweede viool
Suus Ruis
Elle Eggels - De achtste zuster
Elle Eggels
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws